Bezoek de winkel

Kom parels shoppen bij Pure & Timeless. Naast onze webwinkel kunt u ook terecht in onze winkel vol parels in Bussum.
In de winkel kunt u een groot gedeelte van onze collectie bekijken / passen en aankopen (u kunt bij ons pinnen).U bent van harte welkom in onze parelwinkel in Bussum. In de winkel vindt u een groot deel van onze collectie, komt u voor een specifiek parelsieraad laat dit dan vooraf even weten zodat u niet voor niets komt. Omdat wij bijna alles zelf maken in het atelier kunnen wij handgemaakte sieraden vaak binnen 1 week leveren. Ook voor eigen ontwerpen en speciale wensen kunt u bij ons terecht! Wij zijn te bereiken op nummer: 030-2684726 of via info@pureandtimeless.nl


Openingstijden van de winkel:


Maandag
Gesloten
Dinsdag
Alleen op afspraak
Woensdag
10.00-11.30 uur en op afspraak
Donderdag
10.00-16.00 uur
Vrijdag
10.00-15.00 uur
Zaterdag
13.00-16.00 uur en op afspraak
Zondag
Gesloten


Een afspraak maken buiten bovenstaande tijden kan altijd.
Neem daarvoor even contact met ons op. In onze webwinkel kunt u 24 uur per dag uw bestelling plaatsen.
Ons adres:

Pure & Timeless

Op parelgebied is bij ons alles mogelijk!

Of u nu zelf een ontwerp hebt van een mooie ring met parel, een bruidssieraad wilt laten maken of het antieke snoer van Oma opnieuw wilt laten knopen, wij doen het voor u. Omdat we zelf importeren hebben we heel veel keuze, daarnaast knopen we zelf alles in eigen atelier en is onze goudsmid druk met het vervaardigen van op maat geleverde parelsieraden. We leveren bruidssieraden en leuk betaalbare parelkettingen, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Akoya parels en Tahiti zoutwaterparels van hoge kwaliteit. Deze parels van hoge AAA kwaliteit leveren wij met certificaat van echtheid en 2 jaar garantie. Dit om onze klanten nog meer zekerheid en vertrouwen te geven.
Even een greep uit ons assortiment:

-Bruidssieraden
-Handgeknoopte parelcolliers naar wens gemaakt
-Zoetwater parelsieraden
-Akoya parelsieraden
-Tahiti parelsieraden
-Zuidzee parelsieraden
-Kahuna herensieraden met parelsBrengt u voor de feestdagen eens een bezoekje aan onze winkel, wij hebben een ruim assortiment en verpakken uw sieraad natuurlijk in een Pure & Timeless bewaardoos in luxe kadoverpakking. Zit hetgeen u zoekt er even niet bij dan kunnen wij snel en vakkundig, ( vaak binnen 3-5 dagen) het gewenste sieraad voor u maken. Liever een eigen ontwerp? Ook dat kan, onze goudsmid is bekend met vele technieken en maakt zelfs van Oma's antieke ring en bijvoorbeeld biwa parels een trendy armband voor de kleindochter.

Natuurlijk zijn bruiden met moeders, zussen en vriendinnen in Bussum van harte welkom, niets is leuker dan op uw gemak bruidssieraden passen en keuren onder het genot van een kop koffie of thee. Tip: Neem een stukje stof mee van de bruidsjurk voor de juiste parelkleur.

Graag tot ziens!

Groet, FrancisThere are no products to list in this category.