Webwinkel Keurmerk

Over ons

Pure & Timeless is meer dan 10 jaar het adres voor ambachtelijk geknoopte parelsieraden en door de goudsmid op vakkundige wijze gemaakte pareljuweeltjes in goud- of zilver. U kunt terecht op de website met meer dan 800 artikelen maar bent ook van harte welkom in onze winkel te Bussum.

Onze zoet- en zoutwaterparels komen onder andere uit China, Japan, Australie, Indonesie en Tahiti. Wij hebben in de loop der jaren goede contacten opgebouwd met een aantal kwekerijen en leveranciers, hierdoor staan wij garant voor de parels welke wij verkopen. De parels worden na binnenkomst gecontroleerd door een edelsteenkundige om de kwaliteit te kunnen waarborgen, hierna worden ze vakkundig verwerkt tot prachtige parelsieraden en afgeleverd met certificaat en 2 jaar garantie.

In de winkel hebben wij een ruim assortiment parelsieraden, van Zoetwater- tot Tahiti- Zuidzee en Akoya parels. Wij verkopen geen imitatieparels. Wel kunt u ook bij ons terecht voor reparaties en het opnieuw laten knopen van oude parelcolliers.
 
Francis Hage is als eigenaar van Pure & Timeless steeds de contactpersoon wanneer u online of telefonisch vragen hebt of onze winkel bezoekt. Zij adviseert, ontwerpt en helpt met het uitdenken van nieuwe creaties op parelgebied. Bij een bezoek aan de winkel kan zij u alles vertellen over de diverse soorten parels, kweekmethoden en herkomst. Ook denkt zij met u mee wanneer u uw bruidssieraden komt samenstellen of een uniek sieraad wilt aanschaffen.

Tijdens klantgesprekken neemt zij ruim de tijd om alles te bespreken, de telefoon gaat dan over op de voicemail en andere klanten moeten wellicht even wachten. Om te zorgen dat u uw wensen rustig kunt bespreken is het daarom aan te raden om even een afspraak te maken. Natuurlijk bent u ook zonder afspraak van harte welkom in de winkel (tijdens openingstijden).

In verband met de werkzaamheden in het atelier en de verwerking van de vele online orders heeft de winkel in Bussum beperkte openingstijden, deze zijn te vinden op de website. Mocht u graag op een ander tijdstip een afspraak willen maken informeer dan even vooraf wanneer dit kan.

Francis Hage is naast eigenaar van Pure & Timeless ook moeder/verzorger van 3 pubers, waarvan de jongste vanwege zijn lichamelijke en geestelijke handicap veel extra zorg nodig heeft. Om deze reden is de winkel op maandag en dinsdag gesloten, dit zodat er op deze dagen tijd vrij blijft om dokters- en therapeut bezoekjes af te kunnen leggen. Ook telefonisch is het dan soms lastig om contact met haar te krijgen, een email sturen is dan een prima oplossing.


 

 
Terug