COVID-19 Update: Wij zijn volledig operationeel en bereikbaar en kunnen uw aanvragen en bestellingen gewoon uitvoeren.
Ook de winkel is gewoon open voor max 2 personen tegelijk. Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

Japanse kunstenaar maakt miniatuur schedels van parels

Francis Hage 07-03-2020 35 0 0

Een Japanse kunstenaar maakt miniatuur schedels van parels. Wij vonden het bijzonder genoeg om het hier te laten zien.

Shinji Nakaba is een juwelen ontwerper uit Tokio die ontwerpt sinds 1974. Alles wat hij maakt is draagbaar en hij gebruikt vaak onconventionele materialen om zijn sieraden te maken. Deze minutieus geslepen schedels zijn een voorbeeld van zijn buitengewone werk.

"Ik wil nieuw leven blaen in dingen die geen waarde hebben" zegt Nakaba. "Ik gebruik niet alleen edelmetaal en edelstenen, maar ook alledaagse dingen zoals bierblikjes, plastic flessen en ander afval.

In veel van de miniatuur schedels staat het woord “Vanitas” gegraveerd. Dit is latijn voor "ijdelheid" en is waarschijnlijk een referentie naar 16e en 17e eeuwse begrafenis kunst.


Nakaba schedel parel


Nakaba schedel parel


Nakaba schedel parel


Nakaba schedel parel


Nakaba schedel parel


Nakaba schedel parel


Nakaba schedel parel


Nakaba schedel parel

Bron http://s-nakaba.shop-pro.jp/

Write a Comment


Ontdek nu onze sieraden!De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 335 reviews.

10 dingen die u nog niet wist over parels

Lees hier tien feiten over parels die u waarschijnlijk nog niet wist.


De parels van Kate Middleton

Kate Middleton wordt vaak gezien met haar parel oorbellen. Niet bepaald supertrendy, integendeel maar wel een heel belangrijk element van haar stijl. Met name haar gouden oorbellen met druppel parels draagt ze heel vaak om haar look compleet te maken.


De top 10 duurste parels ter wereld

Parels worden al jaren gewaardeerd om hun schoonheid en gedragen door de groten der aarde. Sommige parelsnoeren gaan al eeuwen van hand tot hand en zijn zeer exclusief en onbetaalbaar. Welke parels zijn het duurst? Wij hebben de duurste parels ter wereld voor u op een rijtje gezet.