COVID-19 Update: Wij zijn volledig operationeel en bereikbaar en kunnen uw aanvragen en bestellingen gewoon uitvoeren.
Ook de winkel is gewoon open voor max 2 personen tegelijk. Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

PERSBERICHT – Pure & Timeless viert 12,5-jarig bestaan met pure en tijdloze parelsieraden

Francis Hage 25-11-2019 94 0 0
Sieraden met Akoya parels - pureandtimeless.nl
Parels zijn nog altijd puur en tijdloos volgens Francis Hage, eigenaresse van Pure & Timeless parelsieraden uit Bussum. Wie bij een parelketting denkt aan iets dat alleen omaatjes dragen heeft het mis. Parels zijn tijdloze juwelen, zo uit de zee afkomstig. Een duurzaam en waardevol sieraad dat generatie op generatie wordt doorgegeven.


Op 1 december bestaat het bedrijf 12,5 jaar en is het tijd om terug te blikken. Het merk begon destijds als webwinkel. Inmiddels is Pure & Timeless dé parelspecialist van Nederland met een grote webshop en fysieke winkel in Bussum. “Er is een groeiende belangstelling voor sieraden met parels” zegt Francis. “De laatste jaren groeit ons bedrijf met tientallen procenten per jaar en die groei lijkt niet te stoppen. Nu de winkel 5 jaar open is, is het tijd om na te denken over groeimogelijkheden.” Het merk denkt eraan om het assortiment verder uitbreiden met nog meer luxe en exclusieve parels en zich verder te richten op het buitenland.


Duurzame parelsieraden
Pure & Timeless verwerkt in haar sieraden cultivé parels. Deze bestaan uit zoetwater parels, Akoya, Tahiti of Zuidzee parels gecombineerd met goud of zilver. Parelsieraden zijn duurzaam en waardevol, zeker zoutwaterparels worden generatie op generatie doorgegeven. Neem de juwelendoos van de Koninklijke familie. Hierin vind je exemplaren van meer dan honderd jaar oud, allemaal nog in perfecte staat! Parels zijn geschikt om te dragen op een zakelijke outfit of tijdens een feest. Zelfs bij je dagelijkse basic outfit zorgt een parelsieraad voor net wat meer glans. Het dragen zorgt voor zelfvertrouwen, elke pareldraagster zal dit beamen. Naast de traditionele parelketting kun je hier terecht voor andere sieraden met parels, zoals trendy oorbellen of bijzondere parels op leer.


(Inter)nationaal succes
Inmiddels is Pure & Timeless uitgegroeid tot dé parelspecialist. De combinatie van een fysieke winkel en een webshop werpt zijn vruchten af, want vanuit heel Nederland en België weet men de winkel te vinden. Ook bekende Nederlanders uit de entertainmentwereld, sport en politiek dragen de parels van het sieradenmerk. Francis: “Door ons te specialiseren in een klein stukje van de sieradenmarkt hebben we een unieke positie verworven. Nergens anders zijn zoveel soorten en maten parels te vinden als bij ons.”


Over Pure & Timeless
Pure & Timeless is sinds 12,5 jaar dé parelspecialist van Nederland. Met de komende feestmaanden in het vooruitzicht wordt het weer een drukke tijd voor Francis. Ze combineert haar bedrijf met een samengesteld gezin met 3 pubers waarvan de jongste gehandicapt is. Francis: “Onze winkel heeft afwijkende openingstijden, waardoor ik mijn bedrijf perfect kan combineren met de zorg voor onze jongste zoon die regelmatig het ziekenhuis bezoekt. Dat gaat natuurlijk voor alles!” Buiten de openingstijden is het altijd mogelijk een afspraak te maken. Bekijk het assortiment op www.pureandtimeless.nl.


Write a Comment


Ontdek nu onze sieraden!De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 352 reviews.

10 dingen die u nog niet wist over parels

Lees hier tien feiten over parels die u waarschijnlijk nog niet wist.


Winkel Pure & Timeless 4 jaar open

De winkel van Pure & Timeless werd op 30 november 2014 feestelijk geopend door Viola Holt. Tijd voor een terugblik.


Pure & Timeless op Bussum cultureel Art Fair

Zondag 8 september 2019 staat Pure & Timeless op de Bussumse Art Fair, het thema dit jaar is Gooische parels dus logisch dat wij er bij zijn.


GooiTV bezoekt Pure & Timeless

Onlangs bezocht GooiTV de parelwinkel van Pure & Timeless. Kijk hier het hele item terug.