Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Vragen rondom Corona situatie

Per 19 december zijn we helaas weer in Lockdown en is de winkel gesloten. Tijdens de lockdown gaan de dingen in ons bedrijf net even anders dan anders om te zorgen dat u toch parels kunt blijven kopen. Hieronder staan de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met info@pureandtimeless.nl of bel 030-2684726.

Veilig kopen bij pure & Timeless

Corona gerelateerde vragen

Ja dat kan, echter alleen om een bestelling af te halen. U kunt de sieraden die u op het oog heeft bekijken maar passen is helaas niet mogelijk.

Bestel uw sieraden in onze webwinkel en kies voor afhalen in de winkel. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling klaar ligt en u kunt deze vervolgens bekijken en in de winkel afrekenen. Of niet, u zit nog nergens aan vast. 

Gedurende de lockdown heeft u i.p.v. 14 dagen nu 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Ja, het dragen van een mondkapje is helaas weer verplicht, ook als u alleen een bestelling komt afhalen en afrekenen. Als u geen mondkapje heeft hebben wij mondkapjes beschikbaar voor u.

Ja, we hanteren in plaats van 14 dagen nu 30 dagen om uw bestelling retour te kunnen sturen.

Ja, dit kan, maar alleen op de tijden dat wij aanwezig zijn. Neem hiervoor contact met ons op via 030-2684726 of info@pureandtimeless.nl

Het snelst verwerken van een retour is op dit moment per post.

Retouren en reparaties kunnen verzonden worden naar:.
Pure & Timeless
Postbus 7051
3430 JB  Nieuwegein

Stuur geen retouren naar de winkel. De winkel heeft geen brievenbus.

Ja u kunt ons gewoon bellen en bereiken per email. Omdat wij soms druk zijn met een klant of met het maken van sieraden kan het zijn dat we u kort te woord staan en op een ander, gepland tijdstip even terug bellen. Wij kunnen u dan rustig adviseren en uw vragen beantwoorden.

Bel met 030-2684726 of mail voor een terugbel afspraak naar info@pureandtimeless.nl


Ja, dat is geen probleem. U kunt daarvoor op afspraak naar de winkel komen. als u van ver komt is er ook per post veel mogelijk. Bel met 030-2684726 en we vinden samen met u een oplossing.

De kans op besmetting via een pakket via de post is heel klein. Daarbij verwerken wij de bestellingen volgens de richtlijnen van het RIVM, werken met rubber handschoenen, reinigen alle sieraden alvorens deze worden ingepakt en verzonden. Wel is het verstandig om na het openen van de envelop deze weg te gooien en uw handen te wassen.

Nee, zolang de lockdown er is doen wij geen taxaties.

Als u een bestelling in de winkel heeft gedaan met de intentie om deze persoonlijk af te halen is dit mogelijk. We zijn echter niet altijd in de winkel aanwezig. Maak om een bestelling af te halen een afspraak.

We kunnen altijd per post uw bestelling afleveren. Bel met 030-2684726 om de mogelijkheden af te stemmen.


Nee, dit is tijdens de lockdown helaas niet mogelijk.


Wij hebben heel veel voorraad, ook in ons atelier en verwachten geen problemen met leveren. Onze leveranciers zijn ook nog gewoon open en kunnen nog volop leveren. Aangezien onze leveranciers ook allemaal werken met Corona richtlijnen kan het zo zijn dat leveringen uit het buitenland  langer op zich laten wachten. 

Neem contact met ons op over levertijden van een specifiek sieraad via info@pureandtimeless.nl of  bel 030-2684726

Ja, geen probleem, wij verwerken alle online bestelling zoals u gewend bent.

Wij doen al het knoopwerk van de parels nog steeds binnen enkele dagen. Smeedwerk door de goudsmid en specifieke ontwerpen met goud en zilver zijn momenteel beperkt mogelijk. Bel met 030-268476 of mail naar info@pureandtimeless.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Veel sieraden in onze winkel komen qua bedrag boven het maximum contactloos bedrag uit, waardoor u een pincode moet intoetsen. Wij reinigen het pinapparaat, hebben rubber handschoenen beschikbaar of kunnen u desgewenst per telefoon een betaalverzoek sturen wat u kunt uitvoeren.

De Postnl bezorgers doen er alles aan om het contact te minimaliseren. Zij houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot u deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra u opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Dat is helaas mogelijk. De bezorgers hebben door het contactloze bezorgen meer tijd nodig, de ervaring is nu nog dat pakjes binnen 2 dagen zijn afgeleverd vanaf het moment van verzenden.

U ontvangt een track en tracecode zodra wij uw pakket hebben verzonden zodat u de zending kunt volgen.

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 764 reviews.