WINKELEN OP AFSPRAAK MOGELIJK!
Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

Vragen rondom Corona situatie

Tijdens de Corona crisis gaan de dingen in ons bedrijf net even anders dan anders om te zorgen dat u toch parels kunt blijven kopen. Hieronder staan de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met info@pureandtimeless.nl of bel 030-2684726.

Veilig kopen bij pure & Timeless

Corona gerelateerde vragen

Ja dat kan, per 3 maart 2021 mogen wij op afspraak cliënten ontvangen in de winkel. Er mogen maximaal 2 personen tegelijk in de winkel met uitzondering van uw kinderen, die zijn uiteraard ook welkom.

Klik hier om zelf een afspraak te in te plannen


Natuurlijk kunt u ook via onze webshop of telefonisch bestellingen bij ons doen welke per post worden verzonden. U heeft i.p.v. 14 dagen nu 30 dagen om uw bestelling te retourneren.

Ja, helaas is dit verplicht. Ondanks dat het onhandig is willen wij graag een bijdrage leveren om het virus er onder te krijgen.  We vinden het zelf ook geen ideale situatie maar willen u toch vragen om het advies van de regering op te volgen en een mondkapje in de winkel te dragen. Als u geen mondkapje heeft hebben wij mondkapjes beschikbaar voor u.

Ja, we hanteren in plaats van 14 dagen nu 30 dagen om uw bestelling retour te kunnen sturen.

Ja, dit kan. We zijn echter niet altijd in de winkel aanwezig. Neem voor afgeven van een retour daarom eerst contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. Zo staat u niet voor een dichte deur.

Het snelst verwerken van een retour is op dit moment per post.

Retouren en reparaties kunnen verzonden worden naar:
Pure & Timeless
Postbus 7051
3430 JB  Nieuwegein

Stuur geen retouren naar de winkel. De winkel heeft geen brievenbus.

Ja u kunt ons gewoon bellen en bereiken per email. Omdat ook bij ons de kinderen thuis zijn van school kan het zijn dat we u kort te woord staan en op een ander, gepland tijdstip even terug bellen. Wij kunnen u dan rustig adviseren en uw vragen beantwoorden.

Bel met 030-2684726 of mail voor een terugbel afspraak naar info@pureandtimeless.nl


Ja, dat is geen probleem. U kunt daarvoor helaas niet in de winkel terecht maar per post is er veel mogelijk. Bel met 030-2684726 en we vinden samen met u een oplossing.

De kans op besmetting via een pakket via de post is heel klein. Daarbij verwerken wij de bestellingen volgens de richtlijnen van het RIVM, werken met rubber handschoenen, reinigen alle sieraden alvorens deze worden ingepakt en verzonden. Wel is het verstandig om na het openen van de envelop deze weg te gooien en uw handen te wassen.

Nee, helaas zijn wij zolang er Corona restricties zijn voor het bezoeken van de winkel niet in staat om uw sieraden te taxeren.

Als u een bestelling in de winkel heeft gedaan met de intentie om deze persoonlijk af te halen is dit vanaf 3 maart weer mogelijk. We zijn echter niet altijd in de winkel aanwezig. Maak om een bestelling af te halen een afspraak.

We kunnen altijd per post uw bestelling afleveren. Bel met 030-2684726 om de mogelijkheden af te stemmen.

Ja, dit kan weer per 3 maart 2021. Maak hiervoor een afspraak, vertel ons welk sieraad u graag zou willen zien en wij zorgen dat alles op de afgesproken tijd voor u klaar ligt om te passen en te bekijken.

Klik hier om uw afspraak in te plannen of bel met  030-2684726


Wij hebben heel veel voorraad, ook in ons atelier en verwachten geen problemen met leveren. Onze leveranciers zijn ook nog gewoon open en kunnen nog volop leveren. Aangezien onze leveranciers ook allemaal werken met Corona richtlijnen kan het zo zijn dat leveringen uit het buitenland  langer op zich laten wachten. 

Neem contact met ons op over levertijden van een specifiek sieraad via info@pureandtimeless.nl of  bel 030-2684726

Ja, geen probleem, wij verwerken alle online bestelling zoals u gewend bent.

Wij doen al het knoopwerk van de parels nog steeds binnen enkele dagen. Smeedwerk door de goudsmid en specifieke ontwerpen met goud en zilver zijn momenteel beperkt mogelijk. Bel met 030-268476 of mail naar info@pureandtimeless.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Veel sieraden in onze winkel komen qua bedrag boven het maximum contactloos bedrag uit, waardoor u een pincode moet intoetsen. Wij reinigen het pinapparaat, hebben rubber handschoenen beschikbaar of kunnen u desgewenst per telefoon een betaalverzoek sturen wat u kunt uitvoeren.

De Postnl bezorgers doen er alles aan om het contact te minimaliseren. Zij houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot u deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra u opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Dat is helaas mogelijk. De bezorgers hebben door het contactloze bezorgen meer tijd nodig, de ervaring is nu nog dat pakjes binnen 2 dagen zijn afgeleverd vanaf het moment van verzenden.

U ontvangt een track en tracecode zodra wij uw pakket hebben verzonden zodat u de zending kunt volgen.

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 480 reviews.