Lockdown: Winkel gesloten. Online gaat door!
Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

Bestel op tijd, het is nu al druk bij PostNL

Francis Hage 24-11-2020 72 0 0

Nu al vertragingen bij bezorging PostNL

vertraging post

Wij gaan er deze weken weer alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen maar door de corona crisis en de feestdagen is het extra druk bij PostNL.  Helaas merken wij dat er op het moment van schrijven (24 november 2020) al vertragingen kunnen optreden in de bezorgtijden.

Als u bij ons iets bestelt versturen wij dit in de regel binnen 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk of wij het artikel op voorraad hebben of dat het nog gemaakt moet worden. Waar we normaal kunnen rekenen op bezorgen binnen 1 dag kan dit nu dus wel 3 dagen of meer zijn.  Houd hier svp rekening mee bij het doen van uw bestelling. U kunt altijd vooraf even een boodschap inspreken op  030-2684726 met het verzoek om te horen hoe snel wij iets kunnen versturen. Wij bellen u dan zo snel als mogelijk terug met de actuele informatie. Dat voorkomt teleurstellingen.


Write a Comment


Ontdek nu onze sieraden!ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 436 reviews.

PostNL mag volgend jaar 14,2 procent meer vragen voor diensten ....

De tarieven van PostNL gaan blijkbaar weer omhoog. Niet leuk als je een webwinkel runt. Toch blijven wij onze parelsieraden gratis versturen vanaf een aankoopbedrag van € 49,95. Bestelt u voor een lager bedrag dan rekenen wij € 3,95 voor leveringen in Nederland.