COVID-19 Update: Wij zijn volledig operationeel en bereikbaar en kunnen uw aanvragen en bestellingen gewoon uitvoeren.
Ook de winkel is gewoon open voor max 2 personen tegelijk. Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

Parels met certicifaat van echtheid en garantie


Bij elk handgemaakt parelsieraad dat wij verkopen vanaf een A+ kwaliteit leveren wij een certificaat van echtheid. Op dit certificaat staan de diverse kwaliteitsbepalingen aangegeven. Niet alleen het type parel maar ook de vorm, kleur, glans van binnenuit en kwaliteit staat hierop vermeldt. Garantie certificaat parels

De parels die wij leveren zijn stuk voor stuk gecontroleerd door een edelsteenkundige alvorens deze door ons handmatig worden verwerkt tot sieraad. Barok parels en parels van een lagere kwaliteit dan A+ krijgen geen certificaat meegeleverd maar zijn wel altijd door ons geselecteerd op maat, kleur en vorm.

De sluitingen en andere goud-zilver onderdelen zijn gegarandeerd echt en te herkennen aan het officiele goud- of zilvermerk. Niet alleen leveren wij 925 Sterling zilveren sluitingen en oorstekers/hangers, ook heeft u de keuze uit 14 karaat witgoud-geelgoud of rosegoud. Daarnaast is het ook mogelijk sluitingen in 18 karaat witgoud of geelgoud te verwerken in de sieraden.

Op alle sieraden geleverd met certificaat geven wij 2 jaar volledige garantie, hiervoor dient u ten alle tijde de factuur te bewaren. U kunt tot 30 dagen na aankoop uw gekochte sieraad retourneren.


Koop nu parels met certificaat en garantie

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 333 reviews.