Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Parels met certicifaat van echtheid en garantie | Pure And Timeless


Bij elk handgemaakt parelsieraad dat wij verkopen vanaf een A+ kwaliteit leveren wij een certificaat van echtheid. Op dit certificaat staan de diverse kwaliteitsbepalingen aangegeven. Niet alleen het type parel maar ook de vorm, kleur, glans van binnenuit en kwaliteit staat hierop vermeldt. Handig voor als u uw parels later wilt verkopen of voor de verzekering.Garantie certificaat parels

De parels die wij leveren zijn stuk voor stuk gecontroleerd door een edelsteenkundige alvorens deze door ons handmatig worden verwerkt tot sieraad. Barok parels en parels van een lagere kwaliteit dan A+ krijgen geen certificaat meegeleverd maar zijn wel altijd door ons geselecteerd op maat, kleur en vorm.

De sluitingen en andere goud-zilver onderdelen zijn gegarandeerd echt en te herkennen aan het officiele goud- of zilvermerk. Wij staan onder controle van de waarborgwet. Niet alleen leveren wij 925 Sterling zilveren sluitingen en oorstekers/hangers, ook heeft u de keuze uit 14 of 18 karaat goud, wiltgoud of rosegoud. Daarnaast is het ook mogelijk sluitingen in 18 karaat witgoud of geelgoud te verwerken in de sieraden.

Op alle sieraden geleverd met certificaat geven wij 2 jaar volledige garantie, hiervoor dient u ten alle tijde de factuur te bewaren. U kunt achteraf betalen en tot 30 dagen na aankoop uw gekochte sieraad retourneren.


Koop nu parels met certificaat en garantie

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 764 reviews.