Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

De zekerheden van kopen bij Pure & Timeless

Francis Hage 09-10-2018 1379 1 0

De zekerheden van kopen bij Pure & Timeless

Parels kopen bij Pure & Timeless kunt u met een gerust hart doen. We hebben alles in het werk gesteld om uw online winkelervaring zo prettig maar vooral zo veilig mogelijk te maken.


1. 2 jaar garantie en niet goed geld terug

Pure & Timeless geeft op al haar producten 2 jaar garantie. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om uw aankoop binnen 30 dagen te retourneren als het u om wat voor reden dan ook niet bevalt. U krijgt dan het volledige aankoop bedrag retour.

2. Certificaat van echtheid

Bij elk handgemaakt parelsieraad dat wij verkopen vanaf een A+ kwaliteit leveren wij een certificaat van echtheid. Op dit certificaat staan de diverse kwaliteitsbepalingen aangegeven. Niet alleen het type parel maar ook de vorm, kleur, glans van binnenuit en kwaliteit staat hierop vermeldt. Certificaat van echtheid parelsDe parels die wij leveren zijn stuk voor stuk gecontroleerd door een edelsteenkundige alvorens deze door ons handmatig worden verwerkt tot sieraad. Barok parels en parels van een lagere kwaliteit dan A+ krijgen geen certificaat meegeleverd maar zijn wel altijd door ons geselecteerd op maat, kleur en vorm.3. Echt goud en zilver (gecontroleerd door de waarborgwet)

Het door ons verkochte goud en zilver wordt regelmatig gecontroleerd door een medewerker van de waarborgwet. Deze controleert of alle verkochte edelmetalen in onze winkel wel echt zijn wat er op staat. Goud moet goud zijn en zilver zilver etc. Dit wordt in opdracht van het ministerie van economische zaken uitgevoerd.

Waarborgwet4. Pure & Timeless is al jaren een begrip

Pure & Timeless bestaat al sinds 2007. In de ruim 11 jaar dat wij bestaan  hebben we een ruime ervaring opgedaan met de verkoop van parelsieraden. We zijn de enige juwelier met een winkel die uitsluitend gespecialiseerd is in parels en parelsieraden. In deze jaren hebben we duizenden mensen aan een passend parelsieraad geholpen. Pure & Timeless is financieel gezond en groeit nog elk jaar.

5. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen

Wij hebben het keurmerk van de stichting webwinkelkeur. Dit keurmerk krijgen alleen webshops die voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan verkopen via internet. Elk jaar wordt er opnieuw gekeken of we aan alle regels voldoen.


Keurmerk webwinkel


Bij WebwinkelKeur leden heeft u de zekerheid dat:
✓ Adresgegevens door ons gecontroleerd zijn
✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KVK en adres goed vindbaar zijn
✓ U zonder problemen gebruik kunt maken van uw 14 dagen bedenktijd
✓ U uw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt
✓ Prijzen duidelijk vermeld staan
✓ We kunnen bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak kunnen doen via Digidispuut.nl
✓ U echte klantbeoordelingen over de webwinkel kunt delen en bekijken
✓ De webwinkel heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode


6. Bemiddeling bij geschillen door onafhankelijke partij

De stichting webwinkelkeur treedt in geval van geschillen op als onafhankelijk bemiddelaar. Zij doet in nodig een bindende uitspraak via Digisdispuut.nl


7. Versleutelde informatie via SSL-Certificaat

SSL comodo logo

Alle informatie die via onze website wordt verzonden is versleuteld middels een SSL certificaat van Comodo. U kunt dit controleren doordst er een groen slotje bovemaan de pagina staat. Door deze encryptie kan er niemand ongewenst met u meekijken als u een bestelling plaatst.


8. Volledige compliant met AVG/GDPR wetgeving

Pure & Timeless is zeer nauwkeurig met uw gegevens en voldoet aan de nieuwe AVG/GDPR wetgeving.

Kort samengevat heeft u hiermee altijd inzage in welke informatie wij van u hebben opgeslagen en kunt u deze inzien, aanpassen of verwijderen.

AVG Compliant


9. Reviews van klanten

Wie kan u nu beter vertellen hoe het is om bij Pure & Timeless een aankoop te doen dan onze klanten? Via de stichting webwinkelkeur kunnen klanten een review schrijven over onze producten en onze service . Klik op het logo hieronder voor een greep uit de laatste reviews

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


10. Virusvrije website


Norton Secure Mcafee safe

Onze website wordt dagelijks getest door Norton en Mcafee en is vrij van virussen en andere bedreigingen.


Write a Comment

Francis Hage, auteur van dit artikelFrancis Hage.

Dit artikel is geschreven door Francis Hage, eigenaresse van Pure & Timeless.
Al sinds 2007 is zij druk met de in- en verkoop van parels en parelsieraden.
Daarnaast schrijft ze artikelen over parels die u hier maar ook in diverse magazines kunt teruglezen.

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 687 reviews.

Zwarte parels - Alles over deze bijzondere parels

Er is veel vraag naar zwarte parels. En terecht, deze parels zijn een lust voor het oog en geven u het gevoel van luxe en exclusiviteit. Er zijn twee soorten zwarte parels, natuurlijke zwarte parels en kunstmatig op kleur gebrachte.Hier vertellen wij u er alles over.


Luxe cadeau voor haar

Bent u op zoek naar een luxe cadeau voor haar dan kunt u haar verrassen met een parel sieraad van Pure & Timeless. Met een van onze parelsieraden kiest u een origineel cadeau dat altijd past. Een sieraad met parels is tijdloos, altijd in de mode en heeft een luxe uitstraling.


Goedkeuring door webwinkelkeur

Pure & Timeless is wederom gekeurd door de Stichting Webwinkelkeur. Er waren geen opmerkingen.


Goedkeuring webwinkelkeur 2019

Wederom is onze webwinkel door de stichting webwinkelkeur zonder op of aanmerkingen goedgekeurd.