Corona virus maatregelen Pure & Timeless
Klik hier voor alle info.

Keurmerk webwinkel

Goedkeuring webwinkelkeur 2019

Francis Hage 16-10-2019 55 0 0

Pure & Timeless is ook in 2019 gekeurd door de Stichting Webwinkelkeur. Er waren geen opmerkingen en dus voldoen we aan alle eisen die de wet stelt aan het hebben van een webwinkel en verkoop via internet. Dat houdt onder meer in: duidelijke prijzen, duidelijke leveringsvoorwaarden, binnen 14 dagen geld terugbetalen, een goed privacy reglement en meer en we voldoen aan de AVG wetgeving.

Hier zijn we blij mee, er gaat namelijk best veel tijd en zorg in zitten om alles echt netjes volgens alle regels te doen.

Lees meer op de webwinkelkeur.nl

Wilt u ook veilig parels kopen? Klik dan hier

Write a Comment


Ontdek nu onze sieraden!De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 294 reviews.

Parels kopen, Waar moet u op letten?

Parels kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Doordat u er nog weinig van weet lijkt het misschien lastig maar met onze handleiding parels kopen wordt het een stuk gemakkelijker. Parels kopen gaat in een aantal stappen die we hier bespreken.


De zekerheden van kopen bij Pure & Timeless

Parels online kopen bij Pure & Timeless is uiterst veilig. Lees over onze garanties en zekerheden.


Ons keurmerk WebwinkelKeur komt als beste uit onderzoek van de Consumentenbond

Het jaarlijkse webshoponderzoek van de Consumentenbond. Ook dit jaar hebben ze weer een test gedaan onder Nederlandse webwinkels. Doel hiervan is om te kijken hoe webwinkels omgaan met de terugbetaling bij retouren. Vergeleken met andere keurmerken of webshops zonder keurmerk, kunnen we met trots...