Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Parels kopen. Kies de juiste lengte

Hoe bepaalt u de juiste lengte voor uw nieuwe parelcollier?

Als u online een parelketting of collier wilt kopen is het lastig om te bepalen hoe een bepaalde lengte valt.

Met onderstaande afbeelding zult u makkelijker kunnen kiezen welke lengte van ketting voor u het meest geschikt is. Deze maten zijn voor vrouwen met een "normaal"postuur. Als u twijfelt neem dan even contact met ons op of kom naar de winkel.

Overigens mag u altijd binnen 4 weken zonder opgaaf van redenen uw aankoop terugsturen, het kan dus niet verkeerd gaan.

 

 

Ketting lengte kiezen

 

 

(korte) Choker 30-40 cm

Een choker is de korste variant (parel) ketting en valt net boven het sleutelbeen. De choker draagt uhet best bij een mooie avondjurk of als bruidssieraad. Hij laat uw hals en kaaklijn extra mooi uitkomen. Uitermate geschikt voor een strapless jurk of top.

Prinses 40-45 cm

Deze ketting lengte is verreweg de meest gekozen lengte, Pure & Timeless levert de meeste van haar producten standaard op 42 cm. Combineert goed met een blouse of strapless avondjurk. Deze lengte valt net over het sleutelbeen en is goed te combineren met hangers en medaillons.

Matinee 45-60 cm

Deze lengte valt tot net boven de buste en staat bij alle vrouwen ongeacht het postuur. Veel gedragen bij formele of zakelijke gelegenheden maar ook bij een spannend decolleté de juiste keuze. Eventueel te combineren met hangers, broche, bedels etc.

Opera 60-80 cm

Eindeloos combineren met een opera lengte parelketting. Matched met een ronde hals. Ook dubbel te dragen of om de pols gewikkeld als armband. Geeft een gedistingeerde look als hij "enkel" gedragen wordt.

Lariat of Rope 80 - 100 cm

Deze lengte komt rond uw navel uit. Draag hem "enkel" of met een knoop er in. Dubbel kan ook en dan met of zonder clip.

 

Door het tijdloze karakter van parels kunt u deze tot in lengte van dagen blijven dragen. Klassiek prachtig maar ook te combineren met andere parel sieraden of andere lengtes en kleuren parelkettingen. Een goed parelsnoer koopt u voor altijd!

 

parels kopen

Bekijk onze collectie parel kettingen

 

 

 

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 758 reviews.