Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Over Pure & Timeless:

Pure & Timeless is sinds 2007 de enige juwelier die uitsluitend bezig is met de (online) verkoop van parels en parelsieraden. Wij helpen u om een sieraad te kiezen dat perfect past bij de gelegenheid of persoon waar het voor bedoeld is. Dit doen we al 14 jaar met veel plezier samen met u, onze klant.

Onze missie

Onze missie? Parelsieraden leveren die perfect passen bij de bijzondere momenten in uw leven met het gemak van online maar ook de mogelijkheid om naar de winkel te kunnen komen. Ouderwetse service  en persoonlijk advies, handgeknoopte sieraden naar uw wensen en snelle levering daar staat Pure & Timeless al vanaf het begin voor.

Geschiedenis

Logo Pure & TimelessWe zijn ruim 14 jaar geleden als webshop begonnen en merkten als snel dat onze klanten het prettig vinden om onze parelsieraden met eigen ogen te kunnen zien en passen. Daarom hebben we een tijdlang mensen in onze showroom op ons kantoor in Nieuwegein ontvangen. Ook dit was nog niet optimaal. In december 2014 openden wij onze eerste fysieke winkel in Bussum waarmee we de ideale combinatie tussen online en offline gevonden hebben. Onze klanten kunnen in een persoonlijk gesprek hun wensen en ideeën duidelijk maken en wij vertalen dat in een prachtig sieraad dat uw leven lang meegaat. 

parelwinkel in Bussum

Inmiddels staat ons kleine parelteam alweer ruim 14 jaar garant voor hoge kwaliteit, handgemaakte zoet- en zoutwater parelsieraden. Naast winkelen in onze webshop kunt u ook terecht in onze parelwinkel in Bussum. Daar kunt u een groot deel van ons parel assortiment (uit eigen import) passen, bekijken en kopen, ook nemen wij de tijd om uw parelwensen te bespreken om zo een maatwerk sieraad voor u te maken. Woont u niet in de buurt, heeft u minder tijd of een sieraad snel nodig dan kunt u vanuit uw luie stoel online bij ons shoppen. Onze website is onlangs geheel vernieuwd zodat u direct vindt wat u zoekt, en ook een verlanglijstje kunt laten sturen naar bijvoorbeeld uw geliefde (handig voor kerst), daarnaast kunt u op onze site ook heel veel informatie over parels vinden.


Francis Hage  

Francis Hage Pure & TimelessEigenaresse Francis Hage: "Op mijn 2e jaar raakte ik in de ban van de parelsnoeren uit de juwelendoos van mijn tante en droomde ik van fluwelen dozen gevuld met parels. Toch koos ik later voor de Tuinbouwschool, werd bloembinder en met een omweg eigenaar van een lifestyle shop, al snel kwam er een sieraden shop bij.
Na een roerige periode werden de lifestyle shop en de sieradenwinkel verkocht. Een nieuwe start met 2 jonge kinderen onder mijn vleugels maakte de weg vrij. Ik zocht contact met parelkwekerijen, edelsteenkundigen, verkende de markt en brainstormde over de mogelijkheden. De kennis, hulp en het enthousiasme van mijn nieuwe liefde die alles wist over online verkoop, maakte dat ik in 2007 de stap in de parelwereld zette.

Met meer dan 14 jaar ervaring als juwelier in parels kan ik zonder overdrijven wel zeggen dat ik er (bijna) alles van en over kan vertellen en delen met onze klanten. U kunt bij ons de verschillen tussen een Akoya, Tahiti of een zoetwaterparel met eigen ogen zien. We vertellen u hoe de diverse soorten worden gekweekt, waar een AAA kwaliteit parel aan moet voldoen en waarom Zuidzee parels de allermooiste zijn.

In mijn privéleven lopen de parels overal dwars doorheen, dit kan inmiddels gemakkelijk met een volwassen dochter en twee puberzonen. Dan moet Mama even weg voor een speciale bestelling of een klantafspraak buiten de openingstijden. Andersom kan ook gebeuren, mijn jongste puber is inmiddels 16 jaar maar moet al vanaf zijn vroeggeboorte en de diagnose Cerebrale Parese vaak en veel naar dokters en therapeuten.
Ik probeer het medische altijd vooruit te plannen zodat u als klant daar niets van merkt (de winkel is altijd open volgens de openingstijden), toch kan het gebeuren dat er een onverwacht ziekenhuisbezoek nodig is en ik dan telefonisch of per email even minder goed bereikbaar ben. Normaliter lukt het me altijd om binnen 24 uur terug te reageren, is dit even niet zo dan weet u de reden."

Zowel online als in de winkel staan persoonlijke aandacht voor uw wensen, ambachtelijk vakwerk en hoge kwaliteit bovenaan de lijst, onze klanten merken dat ook, blijkt uit de vele goede recensies die we via webwinkelkeur ontvangen.

Wilt u onze parels vrijblijvend komen bekijken en passen onder het genot van een kop koffie of thee dan bent u van harte welkom, heeft u speciale wensen of wilt u een specifiek sieraad bekijken, belt u dan even vooraf dan zorg ik dat het er is.

Tot snel, Groet Francis


ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 738 reviews.