Klantenservice/advies


 


Welkom

Pure & Timeless
Schoolstraat 3 (winkel)
1404 HK  Bussum

Over ons bedrijf

  Inmiddels zijn wij zo'n 10 jaar gespecialiseerd in het importeren, verwerken en leveren van parels- en parelsieraden. Wij leveren Zoetwaterparels, Tahiti- en Zuidzeeparels en Akoya parels in alle voorkomende, natuurlijke kleuren. Niet alleen worden de parels op ambachtelijke wijze geknoopt, onze goudsmid verwerkt elk idee (ring, oorhangers, broche) tot een prachtig en uniek, hand gesmeed parelsieraad. U kunt onze website bezoeken voor ons grote assortiment parelsieraden, natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Bussum, daar bespreken wij onder het genot van een kop koffie of thee al uw wensen. U kiest zelf de parels, lengte, sluiting en kwaliteit wij maken dan voor u een offerte op maat en kunnen na akkoord vaak al snel leveren. Ziet u al gelijk het juiste parelsieraad in de winkel dan is deze direct aan te kopen en mee te nemen in kadoverpakking. Natuurlijk kunt u bij ons pinnen.

   

Persoonlijk contact

  Hebt u vragen over onze producten, wilt u een sieraad op maat laten knopen, of kunt u iets niet vinden op de website, wij helpen u graag. De snelste manier is een bericht sturen via de email: info@pureandtimeless.nl. Wij zullen zo spoedig als mogelijk is en binnen 1-2 dagen uw vraag beantwoorden.Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen 030-2684726 (ons algemene telefoonnummer atelier-winkel). Of Francis mobiel: 0653349578

 

Uw contactpersoon


Telefoon
E-mailadres

Francis Hage

Schoolstraat 3, 1404 HK Bussum
030-2684726 / 0653349578
info@pureandtimeless.nl


Kamer van koophandelnr

27144541

Detailhandelnr

Hoofdbedrijfschap
956936

Btwnr
NL.181938388.B03
Rabobanknr

1375.79.659
IBAN nummer; NL30 RABO 0137 5796 59
BIC RABONL2U

 

Verpakkingen

Al onze parelsieraden worden zorgvuldig gecontroleerd en als cadeau verpakt alvorens ze naar u worden verzonden. Afhankelijk van de stijl en grootte van uw parelsieraad kiezen wij de juiste verpakking en verzendmethode. Heeft u zelf een wens qua verpakking, geef dit dan aan bij de ruimte voor ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van uw bestelling.

 

Ander leveradres

Wilt u een parelsieraad cadeau doen en dit rechtstreeks bij de ontvanger laten bezorgen? Voor Pure & Timeless is dit geen probleem, u kunt bij uw bestelling een afleveradres invoeren en de faktuur naar uzelf laten versturen.

 

Levertijden


Nagenoeg al onze sieraden worden handgemaakt in ons atelier. Net als bij de juwelier hebben wij enige tijd nodig om uw sieraad vakkundig op maat te verwerken. Hierdoor hanteren wij een verwerkingstijd van 2-5 werkdagen (+ 1-2 dagen verzending Nederland).Mocht u een sieraad met spoed nodig hebben dan kunt u dit vermelden bij het plaatsen van de order, het atelier zal uw opdracht dan met voorrang verwerken.Tevens is het mogelijk om de winkel te bezoeken en een keuze te maken uit het ruime sieradenassortiment, u kunt dit direct aankopen (pin) en meenemen. Wanneer uw bestelling verzonden zal worden dient u rekening te houden met 1-2 dagen verwerkingstijd door Post.nl, zendingen naar Belgie kunnen langer duren, zeker wanneer er een controle door de douane plaats vindt.

Mocht een artikel een langere verwerkingstijd hebben dan 7-9 werkdagen dan krijgt u hier bericht van, u kunt dan aangeven of u het artikel in backorder wilt laten staan. Het kan voorkomen dat wij, zonder overleg vooraf een geschikt alternatief toezenden mocht een artikel langere tijd niet voorradig zijn.

Afhalen / Contant/pin betalen

U kunt de winkel in Bussum tijdens onze openingstijden zonder afspraak bezoeken. Wilt u buiten deze tijden een afspraak dan kunt u even een email sturen voor de mogelijkheden.

Annuleren / Retour sturen

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Pure & Timeless reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN
Omdat wij begrijpen dat u uw sieraden graag persoonlijk wilt keuren en passen kunt u bij Pure & Timeless altijd, het sieraad terugsturen als het onverhoopt toch tegen mocht vallen. Als u een artikel retour wilt zenden, dan kan dit binnen 7 werkdagen na ontvangst.

 • Doet u eerst via de email een aanvraag om het artikel terug te sturen, u ontvangt dan van ons een RMA nummer.
 • Vermeld dit nummer op de kopie van de faktuur welke u mee terug stuurt.
 • Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd worden verpakt in de originele verpakking.
 • U kunt het sturen naar Pure & Timeless, Postbus 7051, 3430 JB Nieuwegein.
 • Stuur uw retour niet naar onze winkel, daar is geen brievenbus aanwezig.

Zonder RMA nummer kunnen wij uw retour niet verwerken.

 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Pure & Timeless zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Pure & Timeless heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
Pure & Timeless
Postbus 7051
3430 JB Nieuwegein

 

Betaalmethoden

U kunt uw bestelling bij Pure & Timeless gemakkelijk en veilig betalen op 4 manieren. De snelste manier is via IDEAL. Bij betalingen via IDEAL wordt de bestelling, afhankelijk van de drukte, vaak nog dezelfde dag verzonden. Als u beschikt over een PayPal account kunt u ook snel, eenvoudig en zeker uw overboeking doen via PayPal. Daarnaast kunt u kiezen om uw parelsieraad vooruit te betalen via uw bank of girorekening. In de winkel heeft u de mogelijkheid tot pinnen of contant betalen.

 

Betalen met
Paypal

Snel, gemakkelijk en veilig. U hoeft geen financiële gegevens meer in te voeren wanneer u bij het afrekenen van uw parelsieraad kiest voor betalen met een gratis PayPal-rekening. Zo blijft u een hoop typewerk bespaard. Verder is het zeer veilig want u deelt geen gegevens meer met derden.

 

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Pure & Timeless wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank, Fortis of SNS Bank.