COVID-19 Update: Wij zijn volledig operationeel en bereikbaar en kunnen uw aanvragen en bestellingen gewoon uitvoeren.
Ook de winkel is gewoon open voor max 2 personen tegelijk. Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

9 Redenen waarom elke vrouw parels moet hebben

Francis Hage 20-12-2017 477 0 0

Model met parels

1. Parels kun je overal bij dragen

Parels zijn perfect te combineren met elke outfit. Of u nu een dagje gaat shoppen, naar kantoor gaat om te werken of een chique diner hebt, met parels geeft u snel net dat beetje extra aan je outfit.

2. Parels raken niet uit de mode

Parels worden al eeuwen gedragen. Wist u bijvoorbeeld dat het koningshuis sieraden met parels met elkaar deelt en dat deze sieraden soms worden aangepast aan de huidige tijd maar dat de parels dan gelijk blijven?

3. Parels blijven altijd goed

U hoeft niet bang te zijn dat parels na verloop van tijd vergaan. Af en toe even opwrijven met en droge doek en een klein beetje olijfolie is voldoende. Kijk wel uit met parfums en andere alcoholhoudende cosmetica, dat kan de glans verminderen.

4. Parels zijn betaalbaar

Een parelketting hoeft helemaal niet duur te zijn. Vanaf een paar tientjes heeft u al een parelsieraad met zoetwaterparels. Heeft u de smaak eenmaal te pakken dan is de sky the limit uiteraard

5. Parels kunt u op verschillende manieren dragen

Parelsieraden horen in de basic garderobe van elke vrouw. Om te beginnen twee paar oorbellen, knopjes en hangers. Daarnaast een armband en uiteraard het parelketting. Koop als eerste een lang parel collier dat u op verschillende manieren kunt dragen. Bijvoorbeeld met een knoop of juist als choker d.m.v. een clip. Met een kort collier maakt u uw basic set vervolgens compleet.

6. Parels zijn romantisch

Parels doen het fantastisch bij een diner bij kaarslicht of de flikkering van de open haard. Wist u dat meer dan de helft van alle bruiden parels draagt? Vergeet ook niet om uw parels te combineren met lingerie.

7. Sterren zijn gek op  parels

Oprah Winfrey, Michelle Obama, Jacky Kennedy, Angelina Jolie, Rihanna, Koningin Maxima dragen allemaal zeer regelmatig parels. Er gaat geen film in premiere zonder dat er meerdere genodigden voorzien van parels over de rode lopen gaan

8. Parels geven klasse

Parels kunnen ook een heel formele uitstraling hebben.Daarom zie je dat er bij heel veel prestigieuse gelegenheden juist voor parels wordt gekozen. U kunt nu eenmaal niet overal met een bling bling ketting met diamanten naar toe.

9. Met parels bent u degene die straalt

Parels complementeren uw look zonder de hoofdrol op te eisen. Deze kleine glimmers geven u net dat beetje extra uitstraling wat de gelegenheid ook is Parels koopt u bij elke juwelier, al is de keuze dan vaak beperkt tot enkele colliers. Voor uitgebreide informatie over de verschillen in kwaliteit en een zeer ruime keuze gaat u naar een specialist zoals Pure & Timeless. Wij hebben een zeer ruim assortiment geven u een persoonlijk advies en voorzien de luxe parelsieraden van een certificaat dat u garandeert dat u heeft gekregen waar u voor heeft betaald. U kunt online bestellen of zelf gaan kijken in onze parel winkel in Bussum.

parels kopen

Tags: accessoires parels mode tip

Write a Comment


Ontdek nu onze sieraden!De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 352 reviews.

10 dingen die u nog niet wist over parels

Lees hier tien feiten over parels die u waarschijnlijk nog niet wist.


Parels. Tijdloze accessoires voor elke vrouw

Wat hebben Jackie Kennedy, Grace Kelly, Marilyn Monroe, Ophrah Winfrey en Angelina Jolie met elkaar gemeen? Hun liefde voor parels! De oude Egyptenaren waren het eerste volk die deze 'De juwelen uit de Zee' gebruikten om te verwerken in hun luxe sieraden.


Hoe kiest u de perfecte oorbellen bij de vorm van uw gezicht?

Oorbellen kopen kan soms lastig zijn. Hoe kiest u het juiste paar oorbellen die perfect matchen met uw outfit, maar vooral ook met de vorm van uw gezicht? Deze tips helpen u op weg om de perfecte set oorbellen te vinden die goed passen bij de contouren van uw gezicht.


De top 10 duurste parels ter wereld

Parels worden al jaren gewaardeerd om hun schoonheid en gedragen door de groten der aarde. Sommige parelsnoeren gaan al eeuwen van hand tot hand en zijn zeer exclusief en onbetaalbaar. Welke parels zijn het duurst? Wij hebben de duurste parels ter wereld voor u op een rijtje gezet.


Parels als cadeau, wanneer geeft u parels?

Bent u op zoek naar een cadeau voor haar dan kunt u natuurlijk kiezen voor diamanten en edelstenen maar u kunt ook kiezen om een parelsieraad te geven. Parels staan bekend als symbool voor liefde maar ook als status symbool. Met een parelketting of parel oorbellen als cadeau idee heeft u altijd een


Parels! Als een stropdas voor vrouwen

Waar mannen uitdrukking geven aan hun functie, maatschappelijke positie en status door middel van het dragen van een stropdas is het voor vrouwen op de werkvloer lastiger om met een enkel accessoire blijk te geven van hun positie in de maatschappij. Klopt dit?


Vernielde ruiten bij inbraakpoging Pure & Timeless

BUSSUM - Het was schrikken voor eigenares Francis Hage van 'Pure & Timeless Parels en Parelsieraden'. Bij haar winkel aan de Schoolstraat is zaterdagochtend geprobeerd in te breken en dat ging er niet zachtzinnig aan toe. "Ze hebben met een soort stormram met grof geweld op de deur ingesla


Parels op de rode loper

Parels complimenteren elke outfit maar vormen samen met gala kleding een onverslaanbare combinatie. Voor de liefhebbers tonen we hier een serie foto's van de meeste geslaagde celeb outfits met parels.