Keurmerk webwinkel

Parel blog

Onze blog met alles over parels. Naast onze produkten en aanbiedingen tal van wetenswaardigheden en nieuwtjes over parels.

GooiTV bezoekt Pure & Timeless

Onlangs bezocht GooiTV de parelwinkel van Pure & Timeless. Kijk hier het hele item terug.


1 0 0

Zeldzame natuurlijke parel met het woord Allah te koop aangeboden

Een zeldzame natuurlijke parel met de naam "The Allah Divine Al Lulu" wordt door het indiaase bedrijf Acharya's Amman Gems & Pearls L.L.P te koop aangeboden / geveild. Het bijzondere aan deze parels is dat de inscriptie, de naam Allah in het arabisch, ook natuurlijk is ontstaan.


4 0 0

Ons keurmerk WebwinkelKeur komt als beste uit onderzoek van de Consumentenbond

Het jaarlijkse webshoponderzoek van de Consumentenbond. Ook dit jaar hebben ze weer een test gedaan onder Nederlandse webwinkels. Doel hiervan is om te kijken hoe webwinkels omgaan met de terugbetaling bij retouren. Vergeleken met andere keurmerken of webshops zonder keurmerk, kunnen we met trots ze


12 0 0

Pure & Timeless in de Party

Pure & Timeless staat in de Party. Kijk snel verder


9 0 0

Extra openingstijden winkel tijdens de feestdagen 2019

Tijdens de feestdagen 2019 is de winkel van Pure & Timeless extra geopend. Lees hier wanneer....


36 0 0

PERSBERICHT – Pure & Timeless viert 12,5-jarig bestaan met pure en tijdloze parelsieraden

Parels zijn nog altijd puur en tijdloos volgens Francis Hage, eigenaresse van Pure & Timeless parelsieraden uit Bussum. Wie bij een parelketting denkt aan iets dat alleen omaatjes dragen heeft het mis. Parels zijn tijdloze juwelen, zo uit de zee afkomstig. Een duurzaam en waardevol sieraad dat g


21 0 0

Nieuw: Tahiti en Zuidzee parel mix parelkettingen

Dit najaar hebben wij onze collectie uitgebreid met diverse multicolor parelkettingen gemaakt met zowel Tahiti als Zuidzee parels.


40 0 0

Nieuwe trend op Instagram: Parels op je nagels

Een opvallend verschijnsel dit najaar: Parels op je nagels. Op Instagram is verschijnen de laatste tijd steeds meer post met daarin foto's van nagels met parels.


44 0 0

Parels als cadeau, wanneer geeft u parels?

Bent u op zoek naar een cadeau voor haar dan kunt u natuurlijk kiezen voor diamanten en edelstenen maar u kunt ook kiezen om een parelsieraad te geven. Parels staan bekend als symbool voor liefde maar ook als status symbool. Met een parelketting of parel oorbellen als cadeau idee heeft u altijd een


60 0 0

"Oudste parel ter wereld" gevonden voor de kust van Abu Dhabi

Een parel van ongeveer 8.000 jaar oud, gevonden op een prehistorische site voor de kust van het emiraat Abu Dhabi. Het is volgens archeologen de oudste natuurlijk gevormde parel die tot nu toe ontdekt is.


75 0 0
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 52


Ontdek nu onze sieraden!


De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 270 reviews.