Keurmerk webwinkel

Parel blog

Onze blog met alles over parels. Naast onze produkten en aanbiedingen tal van wetenswaardigheden en nieuwtjes over parels.

Bestel op tijd, het is nu al druk bij PostNL

We hebben gemerkt dat er nu al (24 november 2020) vertraging kan ontstaan bij PostNL. Bestel op tijd.


15 0 0

Waar komen parels vandaan?

In deze blog post nemen we u mee naar een aantal plaatsen waar parels zorgvuldig gekweekt en geoogst worden. Op deze manier krijgt u hopelijk wat extra waardering voor de verschillende soorten parels en hun afkomst. Wie weet koopt u de volgende keer parels op basis van die afkomst.


27 0 0

Koninklijke parels

In 2013 verscheen een stuk over koninklijke parels in 50+ in de kijker. U kunt het hier teruglezen.


53 0 0

Waarom draagt Koningin Elizabeth altijd dezelfde parels?

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, de Engelse Koningin Elizabeth zult u zelden zonder haar favoriete parelketting in het openbaar zien.


67 0 0

Parels op de rode loper

Parels complimenteren elke outfit maar vormen samen met gala kleding een onverslaanbare combinatie. Voor de liefhebbers tonen we hier een serie foto's van de meeste geslaagde celeb outfits met parels.


55 0 0

Wat zegt het dragen van parels over u?

Als u zich ooit heeft afgevraagd wat het dragen van parels over u zegt zult u verrast zijn over dit artikel. Kom er achter wat voor een pareltype u bent.


64 0 0

NRC: De jongen met de parel

Wat we gaan dragen Milou van Rossum belicht elke maand een kledingstuk of accessoire dat binnenkort (weer) in de mode komt. Dit keer: de parel. 29 juni 2020


44 0 0

Vernielde ruiten bij inbraakpoging Pure & Timeless

BUSSUM - Het was schrikken voor eigenares Francis Hage van 'Pure & Timeless Parels en Parelsieraden'. Bij haar winkel aan de Schoolstraat is zaterdagochtend geprobeerd in te breken en dat ging er niet zachtzinnig aan toe. "Ze hebben met een soort stormram met grof geweld op de deur ingesla


48 0 0

Wat is het verschil tussen 14 karaat en 18 karaat goud?

Als u sieraden wilt kopen ziet u vaak dat er 14 karaat goud of 18 karaat goud bij de omschrijving staat. Wat betekent dit nu precies? Wat is een karaat? Welke goudsoort is beter?


78 0 0

Hoe worden parels gekweekt?

Er komt veel bij kijken voordat er een parel gekweekt is . Zelfs bij gekweekte parels zijn perfecte parels nog steeds zeldzaam en daardoor zeer gewild en kostbaar.


69 0 0
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 67


Ontdek nu onze sieraden!


ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 392 reviews.
Inloggen Registreer Wachtwoord vergeten Mijn Account Adresboek Verlanglijst Bestelhistorie DownloadsTerugkerende betaling(en) Spaarpunten Retourzendingen Transacties Nieuwsbrief GDPR privacy middelen