Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

Goedkeuring waarborgwet voor Pure & Timeless

Francis Hage 08-06-2018 639 0 0

Vandaag stond de controleur van de Waarborgwet op de stoep. Deze controleert of alle verkochte edelmetalen in onze winkel wel echt zijn wat er op staat. Goud moet goud zijn en zilver zilver etc. Dit wordt in opdracht van het ministerie van economische zaken uitgevoerd.

Waarborgwet goedkeuringHet doel van de Waarborgwet

De Minister van Economische Zaken en Klimaat heeft WaarborgHolland B.V. belast met de uitvoering van de Waarborgwet 1986. Ter bescherming van consument en ondernemer worden voorwerpen van edelmetaal, voordat deze te koop worden aangeboden, gekeurd op wettelijk erkende gehaltes. Zowel ondernemers als particulieren kunnen edelmetalen voorwerpen ter keuring aanbieden.

WaarborgHolland is geaccrediteerd door de RvA volgens de normen ISO/IEC 17025 (de criteria voor laboratoria) nr. L 210 en ISO/IEC 17020 (de criteria voor inspectie-instellingen) nr. I 030.  Lees meer op www.waarborg.nl

Goedkeuring waarborgwet

Na een uitvoerige inspectie van alle gouden en zilveren sluitingen, ringen en oorbellen zijn er (uiteraard) geen afwijkingen geconstateerd.

Fijn voor ons om te weten dat onze leveranciers ons leveren wat ze zeggen te leveren en wederom een reden voor u als klant om met een gerust hart bij ons gouden en zilveren sieraden te kopen.

Wij mogen dan ook wederom het keurmerk van de waarborgwet op onze site en in onze winkel voeren.


parels kopen

Write a Comment

Francis Hage, auteur van dit artikelFrancis Hage.

Dit artikel is geschreven door Francis Hage, eigenaresse van Pure & Timeless.
Al sinds 2007 is zij druk met de in- en verkoop van parels en parelsieraden.
Daarnaast schrijft ze artikelen over parels die u hier maar ook in diverse magazines kunt teruglezen.

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 595 reviews.

Ons keurmerk WebwinkelKeur komt als beste uit onderzoek van de Consumentenbond

Het jaarlijkse webshoponderzoek van de Consumentenbond. Ook dit jaar hebben ze weer een test gedaan onder Nederlandse webwinkels. Doel hiervan is om te kijken hoe webwinkels omgaan met de terugbetaling bij retouren. Vergeleken met andere keurmerken of webshops zonder keurmerk, kunnen we met trots...