Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Maatwerk en persoonlijk advies bij parels kopen

Een perfect passend op maat gemaakt parelsieraad

Parels kopen bij Pure & timeless
Als u een bijzonder sieraad wilt koopt u dat niet zomaar in een webwinkel. Dat wilt u met uw eigen ogen zien, voelen en passen. Bij Pure & Timeless heeft u de mogelijkheid om een sieraad met parels geheel naar uw wens te laten maken. Zo werken we inmiddels al weer 12,5 jaar samen met onze bekende en minder bekende klanten aan sieraden die speciaal voor hen gemaakt zijn.

Winkel Pure & Timeless Parel winkel Bussum Winkel Pure & Timeless

Samen met onze medewerkers kunt u in onze showroom/winkel in Bussum de verschillende soorten parels en de diverse kwaliteiten zelf zien. We tonen u de verschillen tussen de verschillende soorten zoet- en zoutwaterparels en laten u zien welke kwaliteiten er zijn. Vervolgens kunt u zelf bepalen welke soort, kleur, en vorm parels u het meeste aanspreken. Aansluitend kunt u een selectie maken uit
het ruime assortiment sluitingen. Zodra u een keus heeft gemaakt worden uw maten opgenomen voor de juiste lengte en hebben we alle ingrediënten voor een perfect maatwerk sieraad.

Certificaat van echtheid parels
U bestelt direct in de winkel of we maken een offerte zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen. Na goedkeuring van de opdracht gaan we voor u aan de slag en is uw sieraad in de regel binnen 3 tot 5 werkdagen gereed om af te halen. Opsturen kan natuurlijk ook, net wat u het beste uitkomt.

Al onze maatwerk artikelen worden feestelijk verpakt in een luxe bewaardoos en voorzien van een certificaat van echtheid waarop u precies kunt terugzien wat u heeft gekozen.
Op onze handgemaakte sieraden geven we 2 jaar garantie.


Openingstijden van de winkel:Maandag
Gesloten
Dinsdag
Alleen op afspraak
Woensdag
10.00-11.30 uur en op afspraak
Donderdag
10.00-16.00 uur
Vrijdag
10.00-15.00 uur
Zaterdag
13.00-16.00 uur en op afspraak
Zondag
Geslotenparels kopen

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 766 reviews.