Keurmerk webwinkel

Nieuwe webwinkel voor Pure & Timeless

Francis Hage 17-06-2018 187 0 0

Webwinkel Pure & Timeless

Eindelijk is onze vernieuwde website live!

Na 10 jaar gedaan te hebben met onze oude website begon deze behoorlijk uit de pas te lopen met moderne webwinkels. Daarom hebben we besloten om een nieuwe webwinkel te bouwen en deze is vandaag "live" gegaan.

De grootste veranderingen voor u als klant zitten in het productfilter en de mobiele bruikbaarheid van de site. Ook kunt u nu producten op een verlanglijstje zetten en dit naar uzelf mailen om te bewaren of om door te sturen als stille hint. Daarnaast zijn we helemaal up to date voor wat betreft GDPR of AVR privacy wetgeving.

Helaas is het ons niet gelukt om alle bestaande klanten en orders over te zetten. (we hebben tenslotte meer verstand van parels dan van websites bouwen). Daarom hebben we een copie van de oude website draaien om garantievragen etc te kunnen beantwoorden. Neem hiervoor contact op met info@pureandtimeless.nl

Neem eens een kijkje en laat ons weten wat u er van denkt. Als er iets niet werkt horen we het helemaal graag natuurlijk.


Write a Comment


Ontdek nu onze sieraden!De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 286 reviews.