Lockdown: Winkel gesloten. Online gaat door!
Klik voor meer info.

Keurmerk webwinkel

Bezorging voor kerst?

Francis Hage 16-12-2020 37 0 0

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen nu de lockdown een feit is is "krijg ik mijn bestelling nog op tijd binnen?"

Wij zullen er de komende tijd alles aan doen om er voor te zorgen dat u uw bestelling voor de kerstdagen in huis heeft. We moeten daar wel een beetje creatief in zijn en voor elke bestelling bekijken wat de beste oplossing is. Met een beetje "out of the box"denken in deze corona lockdown komen we er in 99% van de gevallen wel uit.

De meeste sieraden die wij verkopen worden door ons met de hand gemaakt. Daardoor zit er soms 1 of 2 dagen tussen het moment van bestellen en het moment van versturen. PostNL heeft momenteel achterstanden en levert zeker niet alles binnen 1 dag bij u af. Afhalen bij de winkel is vreemd genoeg alleen toegestaan voor reparaties.

Bij verzenden met de post kunnen wij vanaf vandaag, 22 december, niet meer garanderen dat uw bestelling voor kerst bij u is.

Wat als u zeker wilt weten of uw bestelling nog voor kerst bij u thuis is?

  • Bel met 030-2684726 en spreek een boodschap in, wij bellen u dan terug.
  • Mail met info@pureandtimeless.nl.

Wij bedenken dan samen met u een passende oplossing om uw bestelling bij u thuis te krijgen voor de kerstdagen.Bestel gerust, We zijn er zeker van dat we ook uw bestelling nog voor kerst kunnen leveren.

kerst kado op tijd bezorgen


Write a Comment


Ontdek nu onze sieraden!ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 436 reviews.