Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Garantie en klachten

Klachten
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@pureandtimeless.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Informatie rondom garantie & retour

Retouradres:
Pure & Timeless
Postbus 7051
3430 JB Nieuwegein

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Pure & Timeless geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pureandtimeless.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het aanmelden van een retourzending kunt u hier doen

Uitzonderingen retourneren: Sieraden die door Pure & Timeless stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

Garantie
Op al onze sieraden geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Gegevens Pure & Timeless
Pure & Timeless
Schoolstraat 3
1404 HK Bussum
Telefoon: 030-2685726 (bereikbaar tijdens werkdagen van 09.00 tot 17.00u
E-mailadres: info@pureandtimeless.nl
KvK-nummer: 27144541 Breda
Btw-identificatienummer: NL30 RABO 0137 5796 59


ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 764 reviews.