Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Klantenservice / AdviesFrancis Hage

Welkom

Pure & Timeless
Schoolstraat 3 (winkel)
1404 HK Bussum

Over ons bedrijf

    Inmiddels zijn wij al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in het importeren, verwerken en leveren van parels- en parelsieraden. Wij leveren Zoetwaterparels, Tahiti- en Zuidzeeparels en Akoya parels in alle voorkomende, natuurlijke kleuren. Niet alleen worden de parels op ambachtelijke wijze geknoopt, onze goudsmid verwerkt elk idee (ring, oorhangers, broche) tot een prachtig en uniek, hand gesmeed parelsieraad. U kunt onze website bezoeken voor ons grote assortiment parelsieraden, natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Bussum, daar bespreken wij onder het genot van een kop koffie of thee al uw wensen. U kiest zelf de parels, lengte, sluiting en kwaliteit wij maken dan voor u een offerte op maat en kunnen na akkoord snel leveren. Ziet u al gelijk het juiste parelsieraad in de winkel dan is deze direct aan te kopen en mee te nemen in kadoverpakking. Natuurlijk kunt u bij ons pinnen.

Persoonlijk contact

    Heeft u vragen over onze producten, wilt u een sieraad op maat laten knopen, of kunt u iets niet vinden op de website, wij helpen u graag. De snelste manier is een bericht sturen via de email: info@pureandtimeless.nl. Wij zullen zo spoedig als mogelijk is en binnen 1-2 dagen uw vraag beantwoorden.Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen 030-2684726 (ons algemene telefoonnummer atelier-winkel).

Uw contactpersoon


Telefoon
E-mailadres

Francis Hage

Schoolstraat 3, 1404 HK Bussum
030-2684726
info@pureandtimeless.nl


Kamer van koophandelnr

27144541

Detailhandelnr

Hoofdbedrijfschap
956936

Btwnr
NL002042644B08
Rabobanknr

1375.79.659
IBAN nummer; NL30 RABO 0137 5796 59
BIC RABONL2U

Verpakkingen

Al onze parelsieraden worden zorgvuldig gecontroleerd en als cadeau verpakt alvorens ze naar u worden verzonden. Afhankelijk van de stijl en grootte van uw parelsieraad kiezen wij de juiste verpakking en verzendmethode. Heeft u zelf een wens qua verpakking, geef dit dan aan bij de ruimte voor ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van uw bestelling.

Ander leveradres

Wilt u een parelsieraad cadeau doen en dit rechtstreeks bij de ontvanger laten bezorgen? Voor Pure & Timeless is dit geen probleem, u kunt bij uw bestelling een afleveradres invoeren en de factuur naar uzelf laten versturen.

Levertijden


Nagenoeg al onze sieraden worden handgemaakt in ons atelier. Net als bij de juwelier hebben wij enige tijd nodig om uw sieraad vakkundig op maat te verwerken. Hierdoor hanteren wij een verwerkingstijd van 2-5 werkdagen (+ 1-2 dagen verzending Nederland).Mocht u een sieraad met spoed nodig hebben dan kunt u dit vermelden bij het plaatsen van de order, het atelier zal uw opdracht dan met voorrang verwerken.Tevens is het mogelijk om de winkel te bezoeken en een keuze te maken uit het ruime sieradenassortiment, u kunt dit direct aankopen (pin) en meenemen. Wanneer uw bestelling verzonden zal worden dient u rekening te houden met 1-2 dagen verwerkingstijd door Post.nl, zendingen naar België kunnen langer duren, zeker wanneer er een controle door de douane plaats vindt.

Mocht een artikel een langere verwerkingstijd hebben dan 7-9 werkdagen dan krijgt u hier bericht van, u kunt dan aangeven of u het artikel in backorder wilt laten staan. Het kan voorkomen dat wij, zonder overleg vooraf een geschikt alternatief toezenden mocht een artikel langere tijd niet voorradig zijn.

Afhalen / Contant/pin betalen

U kunt de winkel in Bussum tijdens onze openingstijden zonder afspraak bezoeken. Wilt u buiten deze tijden een afspraak dan kunt u even bellen of een email sturen voor de mogelijkheden.

Annuleren / Retour sturen

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Pure & Timeless reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN
U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Pure & Timeless geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pureandtimeless.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Uitzonderingen retourneren

a. Sieraden die door de Pure & Timeless stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (maatwerk artikelen);


Wilt u een artikel retourneren? Klik dan op de link naar onze retour aanvraag pagina

Retouradres:
Pure & Timeless
Postbus 7051
3430 JB Nieuwegein

Stuur geen retouren naar de winkel in Bussum maar gebruik hiervoor uitsluitend  het postbus adres. Dit scheelt verwerkingstijd.

Betaalmethoden

U kunt uw bestelling bij Pure & Timeless gemakkelijk en veilig betalen op 4 manieren. De snelste manier is via IDEAL. Bij betalingen via IDEAL wordt de bestelling, afhankelijk van de drukte, vaak nog dezelfde dag verzonden. Als u beschikt over een PayPal account kunt u ook snel, eenvoudig en zeker uw overboeking doen via PayPal. Daarnaast kunt u kiezen om uw parelsieraad vooruit te betalen via uw bank of girorekening. In de winkel heeft u de mogelijkheid tot pinnen of contant betalen.

Betalen met
Paypal

Snel, gemakkelijk en veilig. U hoeft geen financiële gegevens meer in te voeren wanneer u bij het afrekenen van uw parelsieraad kiest voor betalen met een gratis PayPal-rekening. Zo blijft u een hoop typewerk bespaard. Verder is het zeer veilig want u deelt geen gegevens meer met derden.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Pure & Timeless wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank, Fortis of SNS Bank.ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 758 reviews.