Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Parels als cadeau, wanneer geeft u parels?

Francis Hage 24-10-2019 859 0 0

parels als cadeau idee


Bent u op zoek naar een cadeau voor haar dan kunt u natuurlijk kiezen voor diamanten en edelstenen maar u kunt ook kiezen om een parelsieraad te geven. Parels staan bekend als symbool voor liefde maar ook als status symbool. Met een parelketting of parel oorbellen als cadeau idee heeft u altijd een passend geschenk. Parels passen als geen ander sieraad bij elke outfit en iedere vrouw. Parels zijn nooit prominent op de voorgrond maar zijn juist een subtiel accent dat elke outfit complimenteert. Ook raken parels nooit uit de mode, een klassieke parelketting geef je voor een heel leven. Parelsieraden worden ook zeer vaak doorgegeven van moeder op dochter en blijven zo generaties lang in één familie. Met een parelsieraad als cadeau geeft u een blijvende herinnering aan een bijzonder moment in haar leven.

Bij welke gelegenheden kunt u parels geven?


1. Geef parels bij een verjaardag.

parels als verjaardag cadeau idee

Een verjaardag is een prima gelegenheid om parels te geven. Kies voor een mooi collier met bijpassende oorbellen en u komt geheid goed voor de dag met uw cadeau. Pure & Timeless heeft al zoetwater parel kettingen vanaf € 115,00 en een Akoya parelketting is er al vanaf € 235,00. Deze parelkettingen knopen wij met de hand en worden door ons voorzien van een certificaat van echtheid. Wij verpakken uw bestelling altijd in een luxe bewaardoosje en met een mooi tasje zodat u er verder niets meer aan hoeft te doen en het direct cadeau kunt geven.

2. Parels bij een jubileum

parels als jubileum cadeau idee

Een jubileum is de perfecte gelegenheid om parels te geven. Een 30-jarig huwelijks jubileum wordt zelfs een parelen huwelijk genoemd. Niet alleen huwelijks jubilea zijn een goed moment om parels cadeau te doen, ook een werk jubileum is een feestelijk parelsetje waard. U geeft een blijvende herinnering aan een bijzonder moment in iemands leven.

3. Parels bij een geboorte

parels als baby cadeau idee
Bij een geboorte worden zeer vaak parels cadeau gegeven om dit bijzondere moment te benadrukken. Wat is er mooier dan een parel hanger aan een gouden ketting of een parelsieraden set voor de gelukkige moeder? Ook verkopen wij baby armbandjes voor de kleine dame die wij tot 3x gratis opnieuw op de juiste maakt knopen. Op deze manier kan de kleine meid er jaren mee vooruit. Tenslotte hebben wij ook moeder en dochter armbanden. Net als mama een mooie parel armband.

4. Kerst cadeau idee: parels!

parels als kerst cadeau idee

Met kerst geven we de mensen waar we van houden een cadeau. Met een parelsieraad geeft u haar een prachtig sieraad dat straalt bij de vele lampjes en kaarslicht. Kies bijvoorbeeld voor een mooie set parel oorbellen, al dan niet met een schitterend diamantje. Een klein pakje onder de boom met maximale impact. Het leuke van parels is dat u gedurende een aantal jaren uw geschenk kunt aanvullen met bijvoorbeeld een armband of parel collier of dat ene parel hangertje kunt vervangen voor een parel in een andere kleur.

5. Parels bij afstuderen of een diploma

parels als afstudeer cadeau idee
Een parelketting is een zeer geschikt cadeau bij afstuderen of bij het behalen van een diploma. Uw dochter gaat beginnen aan haar carrière en een parel collier is een perfect accessoire bij een werk outfit. Parels dragen op het werk geeft een bepaalde uitstraling van klasse. Vaak is er bij afstuderen of het behalen van een diploma ook een gala en daarbij is een parelketting onmisbaar.

6. Moederdag

parels als moederdag cadeau idee
Moederdag is een mooi moment om haar te bedanken voor alles wat ze voor u heeft gedaan. Met een parel als cadeau zegt u dat u van haar houdt en waardeert. Geef eventueel met uw broers of zussen een parelsieraden set bestaande uit een parelketting, oorbellen en een armband. Vergeet niet om er een lekker ontbijtje bij te regelen.

7. Parels als Valentijns cadeau

parels als Valentijnsdag cadeau idee
Valentijnsdag is bij uitstek de dag om parels te geven. Op Valentijnsdag zien wij een piek in de verkoop van parel oorbellen en parel ringen. Deze moeten we dan ook vaak "stiekem" versturen in een onopvallende doos om de verrassing niet te verraden. Valentijns cadeaus worden door ons extra romantisch ingepakt zodat u ze zonder verder iets te hoeven doen cadeau kunt geven.

8. Parels bij een huwelijk

parels als huwelijks cadeau idee
Parels en bruiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Parels staan voor puurheid en schoonheid en combineren natuurlijk perfect bij elke bruidsjurk. Parels als bruidssieraden zijn een must bij elk huwelijk. Denk ook aan een parelsieraad voor de moeder van de bruid. Ook is het een leuke traditie om alle bruidsmeisjes een parel armband te geven.


Write a Comment

Francis Hage, auteur van dit artikelFrancis Hage.

Dit artikel is geschreven door Francis Hage, eigenaresse van Pure & Timeless.
Al sinds 2007 is zij druk met de in- en verkoop van parels en parelsieraden.
Daarnaast schrijft ze artikelen over parels die u hier maar ook in diverse magazines kunt teruglezen.

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 608 reviews.

9 Redenen waarom elke vrouw parels moet hebben

Elke vrouw heeft een basic set sieraden nodig. Hier leest u waarom parels een onmisbaar accessoire zijn in uw juwelenkistje


Wanneer draagt u parels?

Wanneer kunt u het beste parels dragen? Een klein overzicht met tips.


De top 10 duurste parels ter wereld

Parels worden al jaren gewaardeerd om hun schoonheid en gedragen door de groten der aarde. Sommige parelsnoeren gaan al eeuwen van hand tot hand en zijn zeer exclusief en onbetaalbaar. Welke parels zijn het duurst? Wij hebben de duurste parels ter wereld voor u op een rijtje gezet.


Extra openingstijden winkel tijdens de feestdagen 2019

Tijdens de feestdagen 2019 is de winkel van Pure & Timeless extra geopend. Lees hier wanneer....


Wat zegt het dragen van parels over u?

Als u zich ooit heeft afgevraagd wat het dragen van parels over u zegt zult u verrast zijn over dit artikel. Kom er achter wat voor een pareltype u bent.


De 10 beste cadeaus voor de feestdagen

Voor degene die het lastig vindt om een geschikt cadeau voor haar te vinden geven we u hier een overzicht van sieraden die u zonder er verder over na te denken kunt geven met de feestdagen.