Zelf zien en passen? Kom naar onze winkel.
Klik voor meer info.

Verzenden en retouren


Voor orders boven € 49,95 rekenen wij geen verzendkosten.

(Alleen voor verzenden binnen Nederland en België)

Indien uw order onder dit bedrag blijft verpakken en versturen wij uw bestelling binnen Nederland voor slechts €3,95, voor verzendingen naar Belgie rekenen wij € 5,95 .

(Geldt niet voor rembourszendingen)

Levertijd
Wij doen ons uiterste best uw bestelling binnen 2-5 dagen te verpakken en te verzenden. Betreft uw bestelling een sieraad dat wij maken in ons atelier dan kan de levertijd langer zijn (vergelijkbaar met de juwelier).

Als een sieraad een langere verwerkingstijd heeft dan 7 werkdagen dan stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.
 

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@pureandtimeless.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour aanvragen
Een retourzending kunt u op de volgende pagina aanvragen
https://www.pureandtimeless.nl/index.php?route=account/return/add Wij sturen u vervolgens een bericht over de verdere afhandeling.


Informatie rondom garantie & retour

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Pure & Timeless geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pureandtimeless.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Uitzonderingen retourneren

a. Sieraden die door de Pure & Timeless stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

Ruilen/aanpassen
Het kan zijn dat u een aangekocht sieraad wilt omruilen voor een ander product of in een andere maat, dit kan bij Pure & Timeless zonder probleem binnen 14 dagen, ook voor bijvoorbeeld het langer of korter laten maken. Bij ruilen voor een ander artikel verrekenen wij de kosten met het vervangende product, inclusief de verzendkosten. Alleen de kosten voor het retour sturen naar ons postbusadres in Nieuwegein komen voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw omruil of aanpasrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Pure & Timeless geretourneerd worden. Bij het retour zenden van producten met een waarde boven Euro 50,= adviseren wij te versturen met track & trace code. Wij zijn niet aansprakelijk voor zendingen die zonder code naar ons verstuurt worden en zoek raken bij de post. Om uw aankoop te kunnen omruilen kunt u contact met ons opnemen via info@pureandtimeless.nl. Wij zullen het nieuwe artikel of aangepaste artikel binnen 5-7 werkdagen (indien voorradig) verzenden, een eventuele bijbetaling dient voor verzending te geschieden, een eventueel terug te betalen bedrag zullen wij binnen 14 dagen terugstorten.


Garantie
Op al onze sieraden geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Gegevens Pure & Timeless
Pure & Timeless
Postbus 7051

3430 JB  Nieuwegein

Winkel: (Geen post / retouren, de winkel heeft geen brievenbus)
Schoolstraat 3
1404 HK Bussum
Telefoon: 030-2685726 (bereikbaar tijdens werkdagen van 09.00 tot 17.00u
E-mailadres: info@pureandtimeless.nl
KvK-nummer: 27144541 Breda
Btw-identificatienummer: NL30 RABO 0137 5796 59

Retouradres:
Pure & Timeless
Postbus 7051
3430 JB Nieuwegein

 

ervaringen pure & Timeless

De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 738 reviews.