Keurmerk webwinkel

Wanneer draagt u parels?

Francis Hage 29-03-2019 105 0 0

Parels kunt u het beste dragen bij de volgende gelegenheden:

  • Een formele bijeenkomst
  • Op het werk
  • Een avondje uit
  • Een feestje
  • Op een bruiloft
  • Bij uw dagelijkse kleding

Parels kunt u eigenlijk overal bij dragen. Parels zijn het ideale accessoire bij eigenlijk elke outfit. Dit komt omdat parels uw look subtiel complimenteren zonder prominent op de voorgrond te treden. Hieronder tonen we een aantal manieren om parelsieraden te dragen


Een formele bijeenkomst.

parels formeel

Heeft u een vergadering of een  presentatie? Draagt u een vest of een jasje? Kies dan voor een witte parelketting. Het zal u helpen om een professionele, gezaghebbende look te creëren. U kunt de ketting combineren met parel oorknopjes en eventueel 1 of meerdere armbanden.

Parels op het werk.

parels op het werk

Op kantoor kunt u naar hartenlust parels dragen. Denk hierbij aan een parelketting van 1 of meerdere rijen en parel oorhangers en 1 of meerdere armbanden.

parels kopen


Parels voor een avondje uit.

avondje uit parels

Gaat u een avond uit naar het theater of een diner dan is de ultieme parel outfit een zwart jurkje gecombineerd met meerdere rijen parels. Simpel elegant en nooit op de voorgrond. Coco Chanel zei het al: “A woman should wear ropes and ropes of pearls”

Parels dragen op een feestje

parels voor een feestje

Gaat u naar een feestje? Dan kunnen alle remmen los en kunt u naar hartenlust combineren.  Een parelketting met meerdere rijen en lekker grote oorbellen en een combinatie van verschillende armbanden maken uw outfit compleet

Parels als bruidssieraad

parels als bruidssieraad

Met een parelketting of een parel hanger of armband als bruidssieraad heeft u een prachtig accessoire om uw trouwkleding compleet te maken. Parel oorbellen zijn sowieso onmisbaar bij een trouwjurk. Parels worden heel vaak door de moeder van de bruid gegeven al cadeau bij het huwelijk, dat kunnen nieuwe parels zijn maar ook komt het vaak voor dat een parelsnoer wordt "doorgegeven"  binnen de familie, een traditie die vaak al vele generaties doorgaat. Ook de bruid geeft vaak parelsieraden aan de bruidsmeisjes als teken van waardering, meestal is dat dan in de vorm van een parel armband.


Parels voor elke dag

parels voor elke dag

Parels kunt u natuurlijk gewoon elke dag dragen, daar is eigenlijk geen special gelegenheid voor nodig. Draag uw parelsieraden vaak (daar blijven ze mooier van) en elke dag. Er is eigenlijk geen kledingstijl te bedenken die niet te combineren is met parelsieraden.Write a Comment

Ontdek nu onze sieraden!De waardering van www.pureandtimeless.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 231 reviews.

Wat zijn cultivé parels?

Wat zijn cultivé parels? Hoe worden ze gemaakt en wie heeft het uitgevonden?


Related Product

Akoya A+ parelcollier 65 cm

Akoya A+ parelcollier 65 cm

Deze maatwerk klassieke parelketting is uitgevoerd van een prachtige A+ kwaliteit  Akoyapar..

€ 428,00 € 499,00 Ex Tax: € 353,72

Lange ketting met parel 80 cm

Lange ketting met parel 80 cm

Stijlvol en lang geelgouden anker collier uitgevoerd met poli afwerkte rondjes en zoetwaterparel..

€ 859,00 Ex Tax: € 709,92